top of page
Grote Clubactie logo

Open Run & De Grote Clubactie

Open Run is al sinds 2002 actief en heeft al heel wat projecten/toernooien gedraaid zonder financiële steun. Niet alleen tijdens deze projecten/toernooien, maar ook daarbuiten zitten wij als staff leden niet stil; van het begeleiden/coachen van spelers, het verzorgen van de juiste (schone) outfits tijdens elk toernooi, tot het maken van custom shirts/hoodies, foto’s/video’s, player cards en het halen van boodschappen zodat er eten en drinken is voor onze spelers tijdens events.

 

Ons doel is om volgend jaar nieuwe (basketbal) tenues aan te schaffen. Degene die we nu hebben zijn namelijk echt aan vervanging toe. Deze nieuwe tenues zullen jullie als spelers de komende jaren weer kunnen dragen tijdens 3X3 en 5X5 toernooien. 

 

De aanschaf van nieuwe tenues is best een grote uitgave. Wij overwegen daarom om deel te nemen aan de “Grote Clubactie” die over 2 weken van start gaat. Deelname hieraan betekent dat er loten worden verkocht voor een loterij waar lotenkopers (grote) prijzen mee kunnen winnen. 

Dit kunnen wij als staff niet alleen, maar hier hebben wij onze Open Run spelers hard bij nodig! Wij willen jullie namelijk vragen te helpen met de verkoop van zo veel mogelijk loten. Met de opbrengst van deze lotenverkoop hopen wij ons doel te kunnen realiseren!

 

Doe je mee, dan help je met de verkoop niet alleen Open Run, maar met elk lot dat je verkoopt, verdien je credits! Met deze credits kan je Open Run wristbands, shirts, hoodies of jackets winnen!

 

Kunnen we op je rekenen? Klik dan op de afbeelding hieronder om naar de Open Run Clubactie pagina te gaan waar je direct je loten kan bestellen.

Namens alle spelers & staff bedankt!

bottom of page